joi, 11 septembrie 2008

strigat

buburuza cu 7 buline se plimba agitata. motanul cu mustati de argint nu e pe buturuga, se invarte si el prin gradina….ea…ea a facut ochii mari si se uita in jur fara sa vada nimic.buburuza inspecteaza, incercand sa intelegaga ce se intampla..dar totul pare normal. Si intimp ce cauta un raspuns o vede ca se indreapta spre iesire. hmm…chiar asa..ceva nu a mai facut.
respira greu. se indreapta cu pasi mici spre gradina. ei dupa ea. dar ea nu poate vorbi. Le face semn…nu se poate..se duc la copac. pe o creanga rasucita , pazit de cintezoi e un pachetel..si ei inteleg ce s-a intamplat…e gol. toti incearca sa faca ceva, sufletul a cazut pe jos, peste pietre. -ea il tinea acolo sa-i cante cintezele, sa-i sopteasca copacul si vantul, sa miroasa iarba si pamantul ud-. …si fuge, singura pe usa, singura prin oras, singura in padure , trece puntea si ajunge pe malul raului.
in gradina buburuza si prietenii incearca sa adune fiecare bucata sa o puna in cutiuta. Le e greu pentru stiu ca atingerea o doare pe ea.
ea e sus, sta cu genunchii sub barbie , ascunsa in par, si plange…

Niciun comentariu: