vineri, 9 ianuarie 2009

gand

cei din jur nu vor sa auda ce simti, vor sa auda ceea ce-I face pe ei sa se simta bine…vor sa simta ploaia fara sa se ude, vor sa fie mangaiati de vant privindu-l prin sticla.

2 comentarii:

mosu spunea...

in principiu nu e neasteptat sa fie asa; oamenii sunt in esenta lor egoisti, individualisti, vanitosi; ii intereseaza propria persoana si isi urmaresc propriile interese; acum depinde foarte mult de relatia pe care o ai cu persoanele de la care te astepti sa te cunoasca, sa te simta, sa te inteleaga, depinde cat de stransa e relatia asta, cat de temeinica are temelia; si depinde foarte mult de puterea ta de a te deschide, de a te arata cu dorintele si durererile si nevoile tale; uneori avem impresia dureroasa ca nu ne aude nimeni; si chiar nu ne aude pentru ca tacem……..

Finding Nemo spunea...

da , cred ca atunci cand tacerea e alegerea principala, oricat ne-am chinui sa ne exprimam, ramane doar un efort. si fiind asa, simtirea nu curge din tine fluida catre ceilalti, ci poate doar o balbaiala , care noua ni se pare strigat dar nu e decat un scancet ..